Forbidden Planet
Forbidden Planet

grote geurlamp Excl. olie

€ 56,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.

De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, Dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

Hoe gebruikt u de Fragance Lamp?

Stap 1
Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 1/2. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. 
Stap 2
Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)
Stap 3
Plaats de sierdop op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.
Stap 4
Om de diffuser helemaal te doven haal u de sierdop eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde dichte dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.
Is de geur iets te sterk?
Meng wat neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer neutral u toevoegt hoe zachter de geur wordt.

Retourneren

U kunt een aankoop retourneren naar:
Montana's - Gifts&Interior
Hoofdstraat 71
2202EV Noordwijk
Kosten zijn voor eigen rekening.

Contact

Montana's - Gifts&Interior.
Hoofdstraat 71
2202EV Noordwijk
071-8896323
info@montanas.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop