Retourbeleid

  1. Montana's wil graag dat de klant tevreden is over de producten en diensten. Op ieder product heeft de klant een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn begint wanneer de klant de bestelling in ontvangst neemt.
  2. Producten kunnen alleen worden geretourneerd wanneer deze ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd in originele staat en in de orginele verpakking worden ontvangen door Montana's.
  3. De klant dient er zelf voor te zorgen dat het product, voldoende gefrankeerd en binnen de daarvoor gestelde termijn worden geretourneerd. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de klant.
  4. Het is aan te bevelen de producten met track&trace code te verzenden naar het adres van Montana's dat op de website staat vermeld, zodat de klant de zending kan volgen. Geleden schade door vermissing van een verzonden product worden niet door Montana's vergoed. Het risico en de aansprakelijkheid van de retourzending komt geheel voor de klant.
  5. Wanneer Montana's het product in de staat zoals omschreven in dit artikel en tijdig ontvangt, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetaald.
  6. Artikelen met 50% korting of meer kunnen niet geretourneerd worden. 
  7. Neem altijd contact op met Montana's  voordat u het artikel retour stuurt.